Podatki, informacije in aplikacije na spletnem portalu PoisciAkcijo.si so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma z omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju.

OPOZORILO! PoisciAkcijo.si ni spletna trgovina ampak le mesto, kjer so zbrani popusti, akcije in kuponi!

Splošno

Spletni portal PoisciAkcijo.si z logotipom so v lasti podjetja KULER d.o.o., Staneta Severja 20, 2000 Maribor.

PoisciAkcijo.si je oglaševalec in posrednik pri prodaji storitev in izdelkov tretjih pravnih oseb (v nadaljevanju: ponudniki storitev), ki so v akcijah, imajo znižane cene ali kakršne koli druge ugodnosti. Namen portala je potrošnikom omogočiti pregled akcijskih ponudb zbranih na enem mestu. PoisciAkcijo.si oglašuje ponudbe sodelujočih slovenskih trgovskih in storitvenih podjetij. PoisciAkcijo.si ni vpleten v prodajo in od prodaje nima nikakršne koli koristi (dobička). Lastnik portala ne garantira, da so objavljene akcije in kuponi na strani aktivne in točne.

Odgovornost

Vse reklame, povezave, fotografije in informacije objavlje na spletnem portalu PoisciAkcijo.si predstavljajo ponudbo oglaševalcev. Za napačne podatke, predstavitve izdelkov in fotografij spletni portal PoisciAkcijo.si ne prevzema odgovornosti. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.
Vsa ponudba in vsi podatki v ponudbi se lahko spremenijo kadarkoli, brez predhodnega obvestila obiskovalcev. PoisciAkcijo.si ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova in je zato v celoti izključena. PoisciAkcijo.si si pridržuje tudi pravico do prepovedi objavljanja izdelkov in obiskovanja spletnega mesta določenim uporabnikom, ki kršijo pravila.

Uporabniki spletnega portala

Vsakršna uporaba spletnega portala PoisciAkcijo.si, ki ne predstavlja normalne uporabe posameznika, ni dovoljena, ter predstavlja gospodarsko škodo. Normalna uporaba je uporaba brez kakršnihkoli programskih pripomočkov. Na spletnem portalu lahko uporabniki delijo povezave preko svojih socialnih omrežij ali pa se z svojim e-naslovom prijavijo na e-novice. PoisciAkcijo.si zagotavlja, da e-naslove uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam in jih ne mo prekomerno zasul z elektronsko pošto in jim vedno dal možnost odjave. Registrirani uporabniki prevzemajo odgovornost za vse aktivnosti, ki bodo opravljene z njihovim imeni, kateri bodo prikazani pri uporabi dodatkov od socialnih omrežij.

Uporaba podatkov in informacij s spletnega portala

Kopiranje, objava na drugih mestih in uporaba logotipa PoisciAkcijo.si, besedila, videov, karikatur, oglasov in predstavitev brez dovoljenja avtorjev portala ni dovoljeno. Podatke in informacije lahko uporabnik uporabi le za lastno uporabo vendar pa pri tem ne sme spreminjati označb o avtorskih pravicah in le za uporabo z namenom v nekomercialne namene.

Splošni pogoji poslovanja in uporabe portala PoisciAkcijo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Ti pogoji predpisujejo pravila v zvezi z uporabo spletne strani PoisciAkcijo.si.

Vaše podatke lahko PoisciAkcijo.si uporabi tudi za promoviranje svojih drugih projektov.

Objava kuponov

Lastnik portala lahko brez dodatnih pojasnil zavrne ali izbriše oddan kupon oziroma se odloči za ne-objavo le tega.

Zasebnost

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: Zasebonst) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani PoisciAkcijo.si vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov portala o uporabnikih (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov,…). Vsi podatki od so uporabnikov pridobljeni prostovoljno. PoisciAkcijo.si zagotavlja, da e-naslove uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam in jih ne mo prekomerno zasul z elektronsko pošto in jim vedno dal možnost odjave.

Reševanja sporov

Ker so podatki vnešeni na PoisciAkcijo.si dostopni vsem uporabnikom ali tretjim oseban, vam ne more v popolnosti zagotoviti varnosti podatkov, prenešenih na ali s spletne strani PoisciAkcijo.si in zato ni odgovorna za zlorabe, povzročene s strani tretjih oseb. Podatki se zato lahko brez vašega vedenja prenesejo na druge spletne strani, za kar pa ne more odgovarjati PoisciAkcijo.si.

Google oglasi 

DoubleClick DART piškotek .:: Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.poisciakcijo.si .:: Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.poisciakcijo.si in drugih spletnih strani .: :Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.poisciakcijo.si pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite. www.poisciakcijo.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje. Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.poisciakcijo.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Vprašanja v zvezi s Splošnimi pogoji uporabe spletnega portala PoisciAkcijo.si, druga vprašanja, predloge in mnenja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov e@outnet.si