Si pred nakupom novega prenosnega računalnika, avtomobila, hladilnika ali LCD televizorja? PoiščiAkcijo.si je pravo mesto zate. Tukaj lahko najdeš akcijske ponudbe, popuste in znižanja iz spletnih in fizičnih trgovin iz celotne Slovenije! Nudimo ti pregled vseh popustov na enem mestu, da lahko prihranite pri vsakodnevnih nakupih.

Na PoiščiAkcijo.si lahko izbirate med mnogimi kategorijamo, kot so avdio in video, avto in moto, dom in vrt, foto, računalništvo, oblačila, otroške stvari, lepota in zdravje, šport in če smo še kaj izgubili, je tukaj kategorija drugo. Vzami si čas in preglej ponudbo trgovcev, morda pa boš našel kaj zase? Zate smo pripravili tudi e-novice, tako da boš tedensko na tekočem z vsemi akcijskimi ponudbami.

Če pa si naletel na kakšno hudo dobro noro akcijo, katero bi rad delil z ostalimi, pa jo kar objavi pod zavihkom “Dodaj kupon” in naj še drugi prihranijo.

Ravnokar ste odprli svojo spletno ali fizično trgovino, frizerski salon, restavracijo ali kakršne koli druge storitve? Ponujate otvoritvene popuste, sezonske popuste ali kakršno koli drugo znižanje? Prijavite se in objavite svoje izdelke v akciji, popolnoma BREZPLAČNO. Za vedno!