Avant2Go promo koda za 10 EUR popusta!

Preizkusi električna vozila BMW i3, VW eGolf, Smart ali Renault ZOE preko car sharing aplikacije Avant2Go in izkoristi 10 EUR popusta ob prvi uporabi! Vpiši kodo KORMA635.

Z Avant 2 Go souporabo avtomobilov oziroma car sharing imate vedno zagotovljeno parkirišče tudi v središču mesta (Maribor, Ljubljana, Murska Sobota, Kranj in Novo Mesto) ter brezplačno napolnite. Torej stroškov z gorivom ni! Vozilo lahko rezervirate in prevzamete brezkontaktno kadarkoli na točkah Avant2Go, saj vse od rezervacije, odklepanja do plačila, opravite s pametnim telefonom! Plačilo pa bo izvedeno ko vozilo vrnete nazaj na katerokoli Avant2Go mesto oziroma lokacijo.

Preko napredne aplikacije Avant2Go preverite floto vozil v vaši bližini, stanje baterije vozila, ga rezervirate in v naslednjih 15 minutah že prevzamete ali vozite. Hitro in brez skrbno na pot, v mesto ali na letališče. Beljenje glave z gorivom, parkirnim mestom v centru ali na letališču je odveč. Klikni tukaj ali vpiši promocijsko kodo KORMA635 v aplikaciji in vozi električnega Smarta FORTWO ali FORFUOR že za 19,50 EUR/24 ur, Renault ZOE za 24,50 EUR/24 ur, eGolfa za 29,50 EUR/24 ur ali BMW i3 za 34,5EUR/24 ur! Glede na govorice portala siol.net pa bo kmalu na voljo tudi Tesla Model S.