TEMU – koda za 50% popust

Priložnost za nor popust! Snemi aplikacijo, uporabi našo kodo in prejmi 2 dobri ponudbi. 100€ kupon za nakup paketa ali kupon za 50% popust! Velja le za nove uporabnike.

Kaj je TEMU?

Temu je velika spletna trgovina, ki ponuja skoraj vse izdelke, ki si jih lahko zamislite. Kupite lahko avtomobilske dodatke, oblačila, elektroniko, zunanje pohištvo, električna orodja, otroška oblačila in vse vmes.

Izstopajoča značilnost Temuja je, da je veliko izdelkov spletnega mesta neverjetno poceni oziroma so na voljo noro dobre ponudbe. Sončna očala lahko kupite za 2€, ogrlice za 1€ in svetleče se ovratnice za hišne ljubljenčke za 3€. Pravzaprav je vse, na kar pomislite, verjetno na Temu za manj kot 30 EUR.

Nekateri primerjajo Temu s spletnimi mesti, kot so Shein, Wish in AliExpress, vendar je Temu nekoliko drugačen. Shein se osredotoča predvsem na modo in oblačila, medtem ko lahko kupci na Temu kupijo skoraj vse. Wish in AliExpress sta znana po izdelkih nižje kakovosti, daljših časih pošiljanja in krajšem roku za vračilo artiklov. Na Temu pa so le preverjeni prodajalci in izdelki.

Pohiti, uporabi kodo tad63194″ in izkoristi eno od dveh super ponudb dobrodošlice.